TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 300 RON

Curatarea tenului folosind enzime din fructe

Curatarea tenului folosind enzime din fructe
Ingrijirea pielii nu incepe (si nici nu se termina) la 70 de ani. 
Asa cum ne hranim corpul si mintea cu resurse de calitate inca de tinere, asa si pielea trebuie sa devina o prioritate de foarte devreme.
Adevarul este ca putem lucra foarte mult in compensarea mostenirii genetice. O piele frumoasa acum va fi frumoasa si peste 20 de ani doar daca o tratam cu grija si respect, la fel cum o piele neingrijita isi recapata vitalitatea odata ce incepem sa ne ocupam de ea consecvent.
Asa cum dietele nu trebuie sa fie despre eforturi pompieristice, ci despre un stil de viata sanatos, ingrijirea pielii trebuie sa se intample in urmatorii parametri:
  • Sa fie rapida, ca sa nu ne demotiveze din a urma o rutina prea complexa si care consuma prea mult timp
  • Sa fie concentrata pe produse de calitate, adaptate tipului nostru de piele
  • Sa fie realizata zilnic, cu religiozitate.
Dincolo de faptul ca este cel mai mare organ ca dimensiune pe care il avem, pielea este si adevaratul multitasker al corpului nostru. 
O piele sanatoasa este curata, ingrijita si luminoasa, iar un produs de utilizare zilnica ales cu grija trebuie sa mentina pH-ul la valori normale si sa ajute porii sa respire.
De ce pH?
Pentru a-si putea desfasura activitatea in conditii optime, pielea trebuie sa aiba un pH stabil. PH-ul este raportul dintre continut acid si alcalin, iar valorile lui normale se situeaza intre 4,7 si 5,75.Un pH de 7 este considerat neutru - orice depaseste aceasta valoare fiind alcalin si orice se situeaza sub ea fiind acid. Conform acestor valori, pielea noastra este usor acida.
Cum protejam pH-ul pielii?
Factori precum poluarea sau temperatura pot avea consecinte negative asupra pielii, mai ales in contextul unei expuneri indelungate. De aceea, un produs de ingrijire a pielii care sa mentina pH-ul la un nivel optim este esential pentru o piele sanatoasa, rezilienta si (pe cine mintim?) cu un aspect estetic placut.
Ce sunt enzimele?
Scolareste, ele sunt celule proteice care ajuta organismele vii sa indeplineasca o multitudine de functii, printre care digestie si metabolizare. In skincare, ele sunt utile pentru ca ajuta la curatarea porilor si la crearea de celule noi. 
Iti propunem un nou produs de curatare de care pur si simplu te vei indragosti: un produs multi-tasking pe baza de enzime din fructe: SILKY BRIGHT ENZYME POWDER WASH by OSEQUE. Acesta poate fi folosit zilnic pentru tenul mixt si gras, datorita excesului de sebum, iar pentru un ten sensibil sau uscat, recomandam folosirea acestuia de 2-3 ori pe saptamana. 
Contine argila nobila de Osec si un complex de enzime care indeparteaza impuritatile. Intareste sistemul de protectie al pielii si are efect antioxidant datorita ingredientelor de origine naturala.
Cleanser-ul are o textura ultralejera si hidratanta si poate fi folosit zilnic, iar spuma pe care o face daca este combinat cu apa calda are efect exfoliant datorita enzimelor pe care le contine, lasand pielea ultrafina si radianta. Elimina celulele moarte fara a irita pielea, regleaza secretia de sebum si hidrateaza. Este potrivit tuturor tipurilor de ten, fiind hipoalergenic. Odata ce il incercati, nu va veti putea desparti de el!

Roma nu s-a construit intr-o zi, iar o piele sanatoasas e intretine in timp. Mult succes in journey-ul catre tenul perfect! 
 
Categorii

Suport clienti L - V: 9:00 - 18:00

0723650298 contact@skinergist.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!