TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 250 RON

Despre noi

Maria Ianus

Farmacist

“ Am creat platforma SKINERGIST pornind de la ideea ca rutina de ingrijire a pielii noastre sa ne aduca bucurie si o stare de bine.”

SKINCARE IS SELFCARE

Am creat platforma SKINERGIST pornind de la ideea ca rutina de ingrijire a pielii noastre sa ne aduca bucurie si sa ne poarte intr-o calatorie armonioasa catre o stare de bine.

Fie ca vorbim despre rutina de ingrijire de dimineata sau de seara, scopul nostru este sa transformam conceptul de obligatie a rutinei, intr-un ritual meditativ de iubire de sine si o desfatare a propriilor simturi.

Fiecare dintre noi are o experienta personala cu produsele cosmetice, iar de multe ori rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor. De aceea, echipa Skinergist isi propune sa se alature calatoriei tale de ingrijire a pielii prin impartasirea de informatii practice pentru identificarea celor mai bune produse pentru pielea ta.

Crearea unei comunitati de Skinergists, unde persoane ca tine sa se simta insufletite de cunoasterea propriilor nevoi si de increderea in pielea si corpul lor, a devenit misiunea noastra principala.

Despre noi

Misiunea noastra

Ingrijirea pielii inseamna ingrijire de sine!

A fi informat este super-puterea ta!

Produse cosmetice fara ingrediente toxice!